היוש פינקיות, מקווה שעובר עליכן שבוע מהמם. הפוסט היום הולך להיות קולינרי במיוחד אז תתכוננו להזיל ריר… ממליצה לקרוא על בטן מלאה 🙂
ב – 31/12 יהודה חוגג יום הולדת. כן כן, ממש בסילבסטר, כך שתמיד החגיגה כפולה. אז השנה, אחרי שיצאנו ובילינו, החלטתי להפתיע ולקחת אותו לסדנת בישול בשרים של השף ארז קומרובסקי בגליל העליון.
Hello pinky girls! Hope you’re all having a fabolus week. Today’s post is all about food so prepare yourself… My advice, do not read this on an empty stomach 🙂
Yehuda’s celebrating his birthday on December 31. Yes, excactly in time for new years eve and that’s why it’s a double celebration! This year, I decided to surprise him and took him on a meat cooking workshop hosted by the incredible Israeli chef – Erez Komarovsky at the upper galilee of Israel.
אז לקחנו את הרכב ונסענו צפונה, לעבר נופים מדהימים ומזג אוויר קר במיוחד שגרם לי להתגעגע לתל -אביב די מהר. בסדנה למדנו על בישול בשרים: איך לבחור בשר ואילו סוגים קיימים, מה יותר איכותי ומה פחות, סוגי בישול וכמובן כיצד לתבל.
So we took the car and headed up to the north of Israel. We drove through such a beautiful view in a very cold weather that make me miss Tel Aviv. The workshop was all about meat cooking, focusing on how to choose your meat, which types of meat exists and their quality, the different ways of cooking meat and how to spice it up.
התחלנו בסיור בגינת התבלינים של קומורובסקי, הבסיס לכל התבשילים המעולים שלו, ומשם המשכנו לחלק העיקרי – בישול. וזה מה שיצא, מוכנות?
We started with a special tour at Komarovsky’s garden where he grows spices on his own, then uses them as the basis to all of his amazing dishes. After the big tour we headed to the main event – cooking! This is what happend, are you ready?
גינת התבלינים של קומרובסקי
The garden of spices – Komarovsky’s back yard
קרפצ’יו בשמן זית וטפנד זיתים
Carpaccio with olive oil and olive tapenade
מרק ערמונים, ארטישוק ירושלמי תרד וחזה עוף
Chestnuts, Artichokes,Spinach and chicken breast soup
Spiced steak
טלה על מצע של פריקה ובצלצלי שאלוט
Lamb on a bed of freekeh and small shallot onions
ואי אפשר ללא קינוחים… תותים בקרם מסקרפונה ואגוזים
Strawberries with mascarpone cream and nuts
Most delicious knafeh I ever ate
כנראה מדובר בארוחה הענקית ביותר שאכלתי מזה הרבה זמן אבל נהנינו מכל רגע!
ספרו לי, איזו מהמנות הכי היה בא לכן לטעום?
נ.ב. למי שמתעניינת באאוטפיט שנלבש, בקרוב יעלה פוסט עם כל הפרטים. המשך שבוע נפלא לכולן! נשיקות, רוני
You’re probably looking at my biggest meal ever and we enjoyed every minute of it!
Which of these dishes would you try?
P.S. My full outfit details will be on the blog very soon. Kiss Kiss, Roni
הייתי צריכה להקשיב לך כשאמרת להסתכל על בטן מלאה… אממ מה בא לי לטעום?? את הכל!!! יאמי נראה ממש מעולה!!!
אני בדיוק לפני ארוחת צהריים ועכשיו עשית לי חשק לסטייק!
נראה מעולה והרעיון מושלם, איזה כיף שנהניתם!
xoxo, Chen
http://streetchicgeek.com